Mamlasz királyság krónikája

április 05. 11:00 - 12:00

Mamlasz királyság krónikája

A 2020. április 5-én, vasárnap 11:00 órára tervezett 
Mamlasz királyság krónikája című előadásunk távoli időpontban kerül megrendezésre, ezért az online vásárolt jegyek árát automatikusan visszautalja az Interticket a vásárláskor használt bankszámlaszámra.

Abban az esetben, ha Ön a pénztárunkban vásárolta meg a belépőt, akkor a járványhelyzet alakulásához igazodva, munkatársaink jelezni fogják Önnek, hogy mikor lesz lehetőségünk a pénztár nyitására és a jegyár visszatérítésére. Arra kérjük Önöket, ebben az esetben jelezzék (info@kulturliget.hu), hogy a jegyár visszatérítését személyesen kérik.
 
 
 
Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra-maradjanak otthon!
 
Találkozzunk a Szentmihályi Kulturális Központ gyermekeknek szóló előadásain
a 2020/21 őszi évadban!

 

április 5. vasárnap 11:00

 

a Mákszem Színház előadása

 

Andrew Lang Maflázia c. mesekönyvét Göncz Árpád fordította magyarra úgy, hogy a magyar fordítás kicsit mulatságosabb az angol eredetinél. Ez ihlette meg Nagy Viktória Évát és Schneider Jankót, akik megálmodták a bábszínházi előadást.

Királynak, királyfinak lenni általában egész jó foglalkozás. De a királynak is vigyáznia kell a sárkányokkal meg a királynékkal, és a királyfinak sem árt, ha népszerű. Meg persze az sem árt, ha nagyon okos – csak az a fontos, hogy meg ne tudják.

„- Csókolj meg! - kiáltotta a sárkány, mely már sok vitéz lovagot fölfalt, mert nem voltak hajlandók megcsókolni őt.

- Hogy megcsókoljalak? - dünnyögte a herceg. - Ha csak az kell! Akármit a békesség kedvéért. - S ezzel megcsókolta a sárkányt, aki abban a szempillantásban gyönyörűséges királykisasszonnyá változott.”

Hét mese ez, kérem? Aki hisz a mesében, annak valósággá válik.

40 perc, 4 éves kortól ajánlott

 

 

 

 

 

Kategória

Családi programok