Síppal-dobbal

február 12. 10:00 - 11:00

Síppal-dobbal

2022. február 12. szombat 10:00

a Vaskakas Bábszínház
babaszínházi előadása

 

Kottafüzet, hangjegyek, ritmusképletek - mi történik, ha életre kelnek? Repülnek a hanggombócok, cikáznak a vonalak, száguldoznak a violinkulcsok. A játszók meg zenélnek, mindennel, amit csak érnek: síppal, dobbal, nádihegedűvel.

Dramaturg: Kocsis Rozi (Blattner Géza-díjas)
Zene: Rab Viki
Mozgás: Bora Levente
Rendező: Ujvári Janka (Jászai Mari-díjas)

Játsszák: Rab VikiVitányi-Juhász István

Az előadás időtartama 20 perc, melyet 20 perc játékidő követ.

1 éves kortól ajánljuk!

Az Aprók Színházáról:
Akármilyen hihetetlen, a csecsemők, a három éves kor alatti aprócska gyerekek is fogékonyak a színházi előadásra. Persze nem akármilyenre, hanem kifejezetten nekik készülő játékokra.
Tudós csoportok: pszichológusok, pedagógusok és művészek hosszú évek óta tartó vizsgálatai alapján ismert, hogy a művészi élmények már a méhen belüli életben is befolyásolják a fejlődést. A kínai császárnékról mesélték, hogy amikor állapotosak lettek, csak szép dolgokat volt szabad nézniük, hallgatniuk és szagolniuk, hogy a magzat is szép és kiegyensúlyozott legyen. Kínában már akkor tudták, amit a mai pszichológia tanít, hogy életünk első kilenc hónapja – még az anyaméhben – és az azt követő három év egész életünkre kihat. Irányt szab személyiségünknek, kreativitásunknak, lelki egészségünknek, egyszóval mindennek, ami bennünk később igazán fontos lesz.
Ezt felismerve csatlakozott a győri Vaskakas Bábszínház a norvég szakemberek által elindított „Művészet a legkisebbeknek” elnevezésű programhoz az Aprók Színháza előadásokkal. 

 

1400 Ft  gyerek
1700 Ft  felnőtt
5400 Ft  családi (2gy.+2f.)

 Online jegyvásárlás:

    

Tisztelt Látogatóink!

Mindent elkövetünk  látogatóink és munkatársaink egészségének védelmében. Tudjuk, hogy jelenleg nehéz előre tervezni, a folyamatosan változó helyzet bizonytalanná teszi a színházjegyek előzetes vásárlását.
Mi abban támogatjuk a látogatóink döntését, hogy a jegyvisszaváltási garancia jelölésekkel ellátott előadásoknál visszatérítjük az elővételben megváltott jegyek árát abban az esetben, ha a beltéri rendezvények tartására vonatkozó szabályok változása miatt a rendezvényt nem tudjuk a szokásos keretek között megtartani, vagy le kell azt mondanunk.
Az elővételben megváltott jegyeket betegség esetén is visszaváltjuk, ehhez kérjük, hogy visszaváltási szándékát jelezze legkésőbb 24 órával az előadás kezdési időpontja előtt.
Így az előadásaink iránt érdeklődő nézőinknek nem kell attól tartani, hogy a jegyárat elveszítik.

Vigyázzunk egymásra!

Kategória

Családi programok