Gyerek Kangoo

Gyerek Kangoo

Időpont(ok)

kedd – csütörtök
17.30-18.30

Javasolt korcsoport 6 éves kortól
Oktatók

Sövegjártó Petra

Oktatók elérhetősége petra.kangoo@gmail.com
www.petrakangoo.hu
https://www.facebook.com/petra.kangoo/
Tandíj / részvételi díj Részvételi díj 1 alkalom 1200 Ft 5 alkalom 5000 Ft (a bérlet lejárati ideje 6 hét) 10 alkalom 9000 Ft (a bérlet lejárati ideje 6 hét) Cipőbérlés 600 Ft/alkalom (új jelentkezők részére a cipőbérlés első alkalommal ingyenes) Folytonossági kedvezmény és további kedvezmény a Win-win Sc sportolóinak.
Beiratkozás, első óra időpontja Első alkalom: 2020. 09.15. (kedd) A csatlakozási lehetőség folyamatos
Bemutató óra A csatlakozás folyamatosan lehetséges, új résztvevőknek a cipőbérlés ingyenes. A cipők korlátozott száma miatt regisztráció szükséges (petra.kangoo@gmail.com vagy www.petra.kangoo.hu)
Tanfolyam leírása

A kangoo cipőben végzett edzés vidám, lendületes, a teljes testet átmozgatja. A foglalkozás során játékos feladatok és rövid zenés koreográfiákváltják egymást. A cipő speciális kialakítása elnyeli a becsapódás erejét, így kíméli az ízületeket.

A foglalkozás fejleszti a gyermekek kondícionális és koordinációs képességét.

 

A kangoo egy kifejezetten vidám, energizáló sport, így javítja a fiatalok általános közérzetét, jól érzik magukat a játékos foglalkozások közben, és nap végén jobb minőségű, pihentetőbb lesz az alvás számukra. A foglalkozások pozitívan hatnak az egyéniség fejlődésére, a gyermekek megtanulnak egyénileg, párosan és csoportosan sikereket elérni. A játékos formában végzett testedzés javítja a fiatalok mozgáskoordinációját, a térérzékelést.

 

A cipő speciális kialakításának köszönhetően elnyeli a becsapódás erejének 80%-át, így térd, ízület és gerinckímélő. A rendszeres sportolás jótékonyan hat a gyermek testi és lelki fejlődésére, egészségmegőrző hatása nem vitatott, javítja a vérkeringést, erősíti a csontozatot, növeli a vér oxigénellátását, segít az egészséges testsúly fenntartásában.

 

Ajánlott 6 éves kortól. A cipő funkcionális használatához szükséges a minimum 30-as lábméret és 23 kg-os testsúly.

 

Amit hozni kell: hosszú szárú, nedvszívó zokni, szénsavmentes ásványvíz, törölköző.

 

http://www.petrakangoo.hu/oratipusok/gyerek-kangoo/

Tanfolyam honlapja http://www.petrakangoo.hu/oratipusok/gyerek-kangoo/