Tini kangoo

Tini kangoo

Időpont(ok)

kedd – csütörtök:

18.30-19.30

Javasolt korcsoport 10 éves kortól
Oktatók

Sövegjártó Petra

Oktatók elérhetősége petra.kangoo@gmail.com
www.petrakangoo.hu
https://www.facebook.com/petra.kangoo/
Tandíj / részvételi díj Részvételi díj 1 alkalom 1200 Ft 5 alkalom 5000 Ft (a bérlet lejárati ideje 6 hét) 10 alkalom 9000 Ft (a bérlet lejárati ideje 6 hét) Cipőbérlés 600 Ft/alkalom (új jelentkezők részére a cipőbérlés első alkalommal ingyenes) Folytonossági kedvezmény és további kedvezmény a Win-win Sc. sportolóinak.
Beiratkozás, első óra időpontja Első alkalom: 2020.09.15. (kedd) A csatlakozási lehetőség folyamatos
Bemutató óra A csatlakozás folyamatosan lehetséges, új résztvevőknek a cipőbérlés ingyenes. A cipők korlátozott száma miatt regisztráció szükséges (petra.kangoo@gmail.com vagy www.petra.kangoo.hu)
Tanfolyam leírása

Koreográfiák tanulása, haladó játékok és tartásjavító, erősítő gyakorlatok. Kiváló állóképesség- fejlesztés, miközben a tinédzserek is jól szórakoznak. A kangoo cipő speciális kialakítása elnyeli a becsapódás erejét, így kíméli az izületeket.

A teljes testet átmozgató edzések a felnőtt és a gyermek kangoo között képeznek átmenetet. A foglalkozások fejlesztik a fiatalok kondicionális és koordinációs képességét.

 

A kangoo egy kifejezetten energizáló sport, így javítja a fiatalok általános közérzetét, jól érzik magukat a foglalkozások közben, levezetik a feles energiáikat és nap végén jobb minőségű, pihentetőbb lesz az alvás számukra.

A cipő speciális kialakításának köszönhetően elnyeli a becsapódás erejének 80%-át, így térd, ízület és gerinckímélő.

 

A rendszeres sportolás jótékonyan hat a fiatalok testi és lelki fejlődésére, egészségmegőrző hatása nem vitatott, javítja a vérkeringést, erősíti a csontozatot, növeli a vér oxigénellátását, segít az egészség testsúly fenntartásában.

 

Ajánlott 10 éves kortól. Nem ajánlott, ha a gyermeknek nyaki sérve van.

 

Mit hozzon magával? Hosszú szárú, nedvszívó zoknit, szénsavmentes ásványvizet, törölközőt/polifoamot.

 

Változatos órafelépítéssel, jókedvvel, vidám zenékkel várom a tinédzsereket!

 

http://www.petrakangoo.hu/oratipusok/tini-kangoo-edzes/

Tanfolyam honlapja http://www.petrakangoo.hu/oratipusok/tini-kangoo-edzes/