Kiemelt események

Madarak Táncklub - Farsangi Időkapszula Party 22 márc

Hogy miért öltözik a zenekar zebra csíkos ruhákba és mit keres a színpadon a 70-es évekből egy Barkas kisteherautó és több Sokol rádió? Mindezt megtudhatja. aki velünk bulizik február 15-én a Madarak Farsangi Időkapszula Party-ján!

Tovább
Fábián Janka: A rózsalugas - könyvbemutató 16 febr

Endre Amerikában próbál új életet kezdeni. Új barátokra talál, és egy új szerelem lehetősége is felcsillan számára, ám ekkor kitör a polgárháború, Észak és Dél ádáz harca, amiből az Egyesült Államokba csak nemrég érkezett emigránsok, köztük Endre sem maradhatnak ki.  Túléli-e Endre a polgárháborút, s elképzelhető-e, hogy Anna és Endre sorsa újra keresztezi egymást?

Tovább
Szeretet és hűség napja - Felhívás 12 ápr

Kérjük jelentkezzenek a 20., 25., 30., 35., 40., 45., 50. 55. 60. és 60. év feletti házassági évfordulójukat ünneplők, vagy azok a családtagok, barátok, akik meglepetésként szeretnék szüleiket, barátaikat meghívni erre az ünnepi alkalomra!

Tovább
Farsangi buli 23 febr

Télbúcsúztató farsangi bulinkra várjuk az ötletes jelmezben érkezőket!

Tovább
Szentmihályi dallamok - POHLY BOGLÁRKA 03 márc

"Tűzrőlpattant barna lányok, nyalka szép legények Csenger táján hogyha járnak a csárdába térnek Két szál füstös vígan húzza bizsereg a csárdás Nincs jobb dolga a füstösnek a tizedik már a ráadás" Nóta és operett dallamok POHLY BOGLÁRKA előadásában

Tovább
Kippkopp a fűben 30 márc

Végre elmúlt a tél! Kippkopp elindul a zöld réten, hogy játsszon egy nagyot. De vajon kivel? A szöcskékkel, vagy a hangyákkal, vagy a katicával?

Tovább